sábado, 3 de mayo de 2014

DOCUMENTAL: COM ES GESTIONEN ELS RESIDUS?

A la fi després de molta, molta feina, ha sortit a la llum el documental més important des de la pel·lícula de Benhur. Han estat dies de rodatge molt difícils amb els vostres fills i filles però ho hem aconseguit.

Tornem ha agrair a tots els experts que han fet possible aquest documental i especialment a na Mila que amb la seva dedicació plena ha fet possible el rodatge, edició i maquetació.

Premis especials o agraïments:

Alumnes de 4t A. Pel seu esforç , dedicació i il·lusió a l'hora de treballar i aprendre amb aquest petit projecte.
Mila: Per totes les hores que ha dedicat desinteressadament en la el·laboració del vídeo.
Reme (directora). Per confiar aquest projecte en nosaltres i després per ajudar-nos en tot el procés.
Comissió de medi ambient (Coordinador Marc): Per treballar setmanalment per fer de la nostre escola un lloc més respectuós amb el medi ambient.
Ibisec (Tòful i Damià, arquitecte i arquitecte tècnic). Per dedicar-nos un temps molt valuós i mostrar-nos la gestió de residus en la nostra obra.
Herbusa, especialment a na Carolina: Per recordar-nos la importància de les nostres actuacions i les possibilitats que tenim gratuïtes de gestió de residus.
Agenda 21. especialment a na Pilar ja que ha estat l'artifici de tot el Congrés. Ella és la que ens ha fet visites, ha guiat a tots els coles i ha fet possible que aquest esdeveniment sigui tot un èxit.
Centre de Recuperació d'espècies marines, especialment a n'Elisa per la seva labor de recuperació i ajuda als animals marins i per fer-nos veure la gran importància de respectar la mar.
Associació Astronòmica d'Eivissa, especialment a n'Albert i en Pedro: per obrir-nos els ulls amb un tema tant espectacular com és l'espai i per fer-nos comprendre que també hem de tindre cura d'ell.
També per ajudar-nos amb el nostre projecte d'aula i convidar-nos a viure una nit màgica al seu observatori.

A la direcció del centre: (Reme, Chal i Sabina): Per ajudar en tot el que han pogut perquè aquest documental pugui fer-se.

Us deixo el vídeo i el power que vam presentar al II Congrés de Residus.



cole from Armand Basilio on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario